Elk jaar organiseert onze Scoutinggroep de lekkere bonbonactie voor de kerst. Met deze geldactie zamelen alle leeftijdsgroepen apart van elkaar geld in voor de kas om leuke activiteiten mee te organiseren. Zo heeft u iets lekkers in huis of een cadeau voor de kerst en sponsort u onze toffe activiteiten!
Een doosje vol handgemaakte bonbons is een doosje dat tot de rand is gevuld met hemelse gelukzaligheid. Chocolade maakt namelijk vrolijk en blij, dat is zelfs wetenschappelijk bewezen. De doosjes bonbons worden half december geleverd, daarom zijn de doosjes leuk om als cadeau voor de kerst weg te geven of als presentje aan (zaken)relaties/werknemers. Of om de bonbons lekker zelf op te eten.
Onze leeftijdsgroepen welpen, scouts, explorers en vrijwilligers doen mee met de kerst bonbonactie!
Het aanbod
Onze (jeugd)leden verkopen doosjes bonbons in twee maten:
- Normaal (250 gram) a €10,00
- Groot (500 gram) a €19,00
Bestellen en levering
Onze (jeugd)leden verkopen de doosjes bonbons binnen de eigen vrienden, familie, kennisen en buren kring. Het bestellen van een doosje bonbons kunt u dus bij één van onze (jeugd)leden doen. Samen vult u het bestelformulier in waarna u direct betaalt. Bestellen kan tot zaterdag 2 december.
In de eerste week van december worden de doosjes bonbons door de vrijwilligers van onze Scoutinggroep ingepakt. Vervolgens zullen onze (jeugd)leden zorgen dat de doosjes bij u bezorgd worden.
Heeft u geen (jeugd)lid in uw directe kennissen kring? Een bestelling doorgeven kan ook via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zorgen dan voor een tikkie en maken een afspraak wanneer u de bonbons op ons groepshuis kunt afhalen.
Onze leverancier
De bonbonactie organiseren we al jaren met Omtzigt Chocolaterie. Zij maken culinaire en biologische bonbons voor vele bakkerijen en cateraars in Den Haag en de randstad. De alcoholische bonbons van Omtzigt Chocolaterie worden gemaakt van Callebaut chocolade. Deze chocolade is al jarenlang het fundament voor de echte, Belgische bonbons en is een begrip in België. Een betere kwaliteit chocolade bestaat niet. Doordat de handgemaakte bonbons op basis van likeur worden bereid, zijn er geen conserveringsmiddelen nodig.