Wie: Dames en heren
Leeftijd: 18 - 21 jaar
Opkomsstijden: Vrijdag 19.30 - 22.00 uur 
(1x in de twee weken)

Wat doen de Roverscouts zoal?
De Roverscouts komen een keer in de 2 weken op vrijdag bij elkaar om uitdagende programma's te draaien. Net als bij de explorers maken de roverscoutsleden ook hun eigen programma's. Iedereen krijgt een beurt om zijn inspiraties te laten gelden en de andere leden van de Roverscouts actief te laten zijn. Soms heb je programma-ideeën die gewoonweg te ingewikkeld zijn om te doen bij een jonger onderdeel, die kan je dus nu mooi kwijt. Maar niet gevreesd, alle spellen die we bij de jongere onderdelen spelen, doen wij uiteraard ook!

Heb je eigen mening en heb je wel zin in leuke (buitenlandse) uitstapjes? Kom dan vooral een keer kijken bij de Roverscouts. Wordt lid en organiseer samen met andere jongeren je eigen kampen en activiteiten. Als je wilt kun je doorgroeien tot vrijwilliger, waarbij je andere jeugdleden begeleidt.

Leeftijd
De leeftijd van de Roverscouts leden is vanaf 18 jaar. Iedereen die minimaal die leeftijd heeft en lid is van de Sint Jorisgroep mag lid worden van de Roverscouts. Wanneer je geen lid bent van de Sint Jorisgroep 5 ben je ook van harte welkom, ookal heb je geen scoutingervaring. Veel van onze leden zijn leidinggevende bij een ander onderdeel. We hebben ervaren dat veel van deze mensen ook wel weer eens een keer als jeugdlid een programma, weekend of kamp wil ervaren. Dat is bij ons mogelijk!!!

Bestuur
De Roverscouts hebben een bestuur die ieder jaar opnieuw gekozen word. Het bestuur bestaat uit de volgende functies: voorzitter, secretaris, penningmeester en een adviseur/coach. Het bestuur is bij de Roverscouts in het leven geroepen om toch enige structuur te krijgen in een onderdeel waar geen leiding bij te pas komt.

Kijkje nemen?
Ben jij nieuwsgierig geworden na het lezen van het bovenstaande stukje? Neem dan even contact op met de Roverscouts om een keer langs te komen!

Contact
Wilt u contact opnemen met de Roverscouts? Dan kunt u mailen naar: roverscouts@sintjorisgroep5.nl

Laatste nieuws

16/07/2021, 11:43
  Bekijk hem hier! Hij is er weer! De nieuwste nieuwsbrief staat online.   Nieuwsbrief...
15/07/2021, 12:00
De eerste zomerkampen staan op het punt van beginnen, want zaterdag vertrekken twee leeftijdsgroepen...
07/07/2021, 16:53
Omdat (bijna) alle evenementen het afgelopen jaar werden afgelast, was het moeilijk een moment te vinden...

Ledenaantallen

Jeugdleden:

 

94

 

Jeugdleden + Vrijwilligers + Vrienden van Joris:

 

126

 

Update datum:

01-06-2021

Vrijwilligers gezocht!

Op zoek naar een uitdagende vrijwilligersklus? Dan zoeken wij jou! 

 

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Kalender

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u geen browser-instellingen wijzigt, gaat u akkoord met de voorwaarden.

Ik begrijp het!
Footer Jorissite 2.jpg