Wie: Mannen en Vrouwen
Leeftijd: 18+
Opkomsttijden: Eens per jaar op uitnodiging

 

Wie zijn de vrienden?

Buiten onze leden en vrijwilligers is er een grote groep mensen die zich wel verbonden voelt met Scouting Sint Jorisgroep 5, maar er niet wekelijks te vinden zijn. Dit zijn (oud-)leden, familie, kennissen en contacten. Deze groep wil wel op de hoogte blijven, zouden graag wat vaker van ons horen en willen ons steunen zonder zelf de tijd te hebben om vrijwilligerswerk te doen. Speciaal voor deze mensen zijn er tegenwoordig de Vrienden van Joris!

 

Wat houdt Vriend zijn in?

Vanaf het moment dat je bent aangemeld als Vriend, krijg je een hoop dingen terug. Wij nodigen je in iederg geval 1x per jaar uit voor een gezellige avond met onze kaderleden en natuurlijk alle andere Vrienden van Joris. Verder krijg je voor iedere groepsactiviteit een uitnodiging om gezellig langs te komen, misschien heb je ook wel zin om zelf mee te helpen, maar uiteraard bent je altijd welkom bij onze groep! Tevens ontvang je ongeveer 6x per jaar onze groepsnieuwsbrief met hierin alle actuele informatie over de groep en wat de speltakken in die periode gedaan hebben.

In ruil voor deze voordelen, vragen we €5,- per maand. Met dit bedrag steun je Sint Jorisgroep 5 en stelt ons in staat om voor een schappelijke contributie uitdagende programma’s te blijven aanbieden voor onze jeugdleden. Een win-win situatie dus! Vrienden kunnen op een simpele manier betrokken worden en blijven bij onze groep, en wij kunnen voor iedereen een geweldige vrijetijdsbesteding verzorgen.

 

Hoe kan ik vriend worden?

Vriend worden is simpel! Vul dit inschrijfformulier in, en lever het in bij één van onze vrijwilligers of stuur hem op naar het volgende adres: “Vrienden van Joris, Kortrijksestraat 33, 2587 VP Den Haag”. Maar je gegevens mailen kan natuurlijk ook naar vriendenvan@sintjorisgroep5.nl

Nieuwe vrienden werven kan natuurlijk ook, dus vraag anderen ook vriend te worden van Joris. Voor meer informatie kun je contact opnemen via vriendenvan@sintjorisgroep 5. Wij hopen je als vriend van Joris te mogen begroeten.

 

Op de hoogte blijven!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij de Vrienden van Joris? Volg ons dan op Facebook en klik hier!

 

Contact

Voor meer informatie kunt u terecht bij Elvira van Leeuwen, of mailen naar vriendenvan@sintjorisgroep5.nl

Laatste nieuws

27/04/2021, 17:05
Helaas moest Scouting Sint Jorisgroep 5 voor het tweede jaar op rij het Koningsdagfeest op het...
20/04/2021, 12:05
Hou uw agenda vrij, want op dinsdag 27 april om 16:00 uur kunt u live via onze facecbookpagina de...
12/04/2021, 13:28
Koningsdag wordt dit jaar niet zoals we het graag hadden gezien vanwege de COVID-19 maatregelen, maar we...

Ledenaantallen

Jeugdleden:

 

92

 

Jeugdleden + Vrijwilligers:

 

124

 

Update datum:

03-05-2021

Vrijwilligers gezocht!

Op zoek naar een uitdagende vrijwilligersklus? Dan zoeken wij jou! 

 

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Kalender

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u geen browser-instellingen wijzigt, gaat u akkoord met de voorwaarden.

Ik begrijp het!
Footer Jorissite 2.jpg