Op zaterdag 26 september organiseert Sint Jorisgroep 5 een “Scouting Doe Mee Dag” voor iedereen die mee wil doen van 4 t/m 18 jaar. Tijdens deze dag kunnen kinderen en jongeren uit Den Haag en omstreken kennis maken met Scouting.

Wat gaan we doen?
Tijdens de Scouting Doe Mee Dag krijgen de bezoekers in een notendop te zien wat Scouting allemaal inhoudt. De verschillende leeftijdsgroepen hebben een uitdagend spel bedacht en dagen jou uit om mee te doen.

Ik wil meedoen!
Je kunt met je leeftijdsgenootjes een Scouting bijeenkomst meedoen. Dit is gratis en vrijblijvend en een aanmelding is niet nodig. Zorg dat je bij de starttijd aanwezig bent op de verzamellocatie om mee te doen!

  • 4 tot 7 jaar: 10:30 tot 12:30 uur
  • 7 tot 11 jaar: 10:00 tot 12:00 uur (Let op! Wachtlijst)
  • 7 tot 11 jaar: 15:00 tot 17:00 uur
  • 11 tot 15 jaar: 14:30 tot 17:30 uur (Let op! Wachtlijst)
  • 15 tot 18 jaar: 18:30 tot 21:00 uur

Scouting is…
Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Wie vindt het nou niet leuk om zelf een kampvuur te maken en je popcorn erboven te poffen? Of een speurtocht te lopen en je via whatsapp aanwijzingen krijgt? Samen, Outdoor, Uitdaging en buiten zijn staat bij Scouting Sint Jorisgroep 5 centraal! Je hoeft niet gelijk lid te worden, de eerste drie keer doe je gratis en vrijblijvend mee.

Nieuwe vrienden maak je bij Scouting!

Waar vind je ons?
Wegens de covid maatregelen bij Scouting, verzamelen we bij de ingang van de Buitenschool aan de Doorniksestraat 28. De Buitenschool ligt naast ons groepshuis en biedt meer ruimte om kinderen bij het hek af te zetten.

3x gratis meedoen

We bieden geïnteresseerden in Scouting de mogelijkheid om drie keer gratis en vrijblijvend mee te doen met onze Scouting bijeenkomsten om te ervaren en ontdekken of je het leuk vind. Elke week is anders bij Scouting en dat maakt het zo afwisselend.

Kun je niet komen?

Komt 26 september toch niet goed uit? Dat geeft niet, want elke zaterdag is het mogelijk om Scouting uit te proberen en mee te doen. Neem vooraf wel even contact op met onze leiding één van onze leeftijdsgroepen of via onze algemene e-mail: info@sintjorisgroep5.nl.

 

De flyer

Flyer Scouting Doe Mee Dag Voorzijde Small

Klik om te vergroten

 Flyer Scouting Doe Mee Dag Achterzijde small

 

Klik om te vergroten

Laatste nieuws

11/05/2021, 10:57
Kinderen die regelmatig buiten bewegen en spelen zijn vrolijker, gezonder en ontwikkelen sneller hun...
27/04/2021, 17:05
Helaas moest Scouting Sint Jorisgroep 5 voor het tweede jaar op rij het Koningsdagfeest op het...
20/04/2021, 12:05
Hou uw agenda vrij, want op dinsdag 27 april om 16:00 uur kunt u live via onze facecbookpagina de...

Ledenaantallen

Jeugdleden:

 

94

 

Jeugdleden + Vrijwilligers + Vrienden van Joris:

 

126

 

Update datum:

01-06-2021

Vrijwilligers gezocht!

Op zoek naar een uitdagende vrijwilligersklus? Dan zoeken wij jou! 

 

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Kalender

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u geen browser-instellingen wijzigt, gaat u akkoord met de voorwaarden.

Ik begrijp het!
Footer Jorissite 2.jpg