Wat doet het groepsbestuur zoal?
Ook onze groep heeft een bestuur nodig. Ons groepsbestuur bestaat uit diverse functies, welke allen van belang zijn voor het bestaan van de groep. Het bestuur bewaakt onder andere de gang van zaken binnen de groep. In samenspel met de leidinggevenden van de groep wordt het beleid bepaald en zaken afgestemd.

Groepsvoorzitter
Onze groepsvoorzitter is Ton van der Zwan. Hij zorgt voor het aansturen van onder andere de groepsraden.

Penningmeester
Onze penningmeester is Erik-Jan Boots. Als penningmeester regelt hij al onze financiële zaken, beheert de rekeningen en zorgt dat iedereen de contributie betaald.

Secretariaat
Onze secretaris is Rijna van der Zwan. Zij notuleert groepsraden, stelt de agenda op voor diverse bijeenkomsten. Daarnaast verzorgt de secretaris de ledenadministratie en de communicatie met scouting Nederland.

Groepsbegeleider
Op dit moment is de functie van groepsbegeleider vacant. De groepsbegeleider is een soort van personeelsconsulent. Daarnaast ondersteunt de groepsbegeleider de diverse onderdelen met de verdere ontwikkeling van de leidingteams, in kwaliteit van het team en programma's. Ook is de groepsbegeleider de vertrouwenspersoon voor de leden van de groep.

Algemeen bestuurslid

Ons bestuur kent ook algemene bestuursleden. Dorine Timmerman is algemeen bestuurslid bij onze scoutinggroep en kan bij diverse taken van het bestuur ondersteunen. Tevens geeft een algemeen bestuurslid tezamen met de andere bestuursleden sturing aan de vereniging op diverse vlakken, maar altijd met als doel het gezond en florerend houden van de vereniging.

Beheerstichting
Onze groep kent een vereniging en een beheerstichting. De beheerstichting, ook wel Stichting Sint Jorisgroep genoemd, heeft de volgende taken: a) Het verkrijgen en beheren van het materiële en financiële bezit van de groep; b)Het desgevraagd met raad en daad bijstaan van de groepsraad en het groepsbestuur. Deze stichting bestaat uit maximaal 7 leden/functies die nog niet allen bezet zijn.

Contact
Wilt u contact opnemen met één van de bestuursleden van het dagelijks bestuur? Mail dan naar:

Interesse?
Heeft u interesse in één van onze bestuurlijke taken of lijkt het u leuk om leidinggevende of ondersteuning te bieden binnen onze groep, bekijk dan onze pagina met vacatures op onze site.

Laatste nieuws

27/04/2021, 17:05
Helaas moest Scouting Sint Jorisgroep 5 voor het tweede jaar op rij het Koningsdagfeest op het...
20/04/2021, 12:05
Hou uw agenda vrij, want op dinsdag 27 april om 16:00 uur kunt u live via onze facecbookpagina de...
12/04/2021, 13:28
Koningsdag wordt dit jaar niet zoals we het graag hadden gezien vanwege de COVID-19 maatregelen, maar we...

Ledenaantallen

Jeugdleden:

 

92

 

Jeugdleden + Vrijwilligers:

 

124

 

Update datum:

03-05-2021

Vrijwilligers gezocht!

Op zoek naar een uitdagende vrijwilligersklus? Dan zoeken wij jou! 

 

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Kalender

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u geen browser-instellingen wijzigt, gaat u akkoord met de voorwaarden.

Ik begrijp het!
Footer Jorissite 2.jpg