Zaterdag 22 juni waren alle bevers uit de regio Den Haag uitgenodigd voor de Bever Doedag bij Scoutinggroep Rustenburg. Met een buurtfeest in Hotsjietonia had Stanley stekker een heuse teletijd machine gemaakt en die wou hij dol graag laten zien aan alle bevers. Sterre Stroom en Keet Kleur waren er ook.

Om te bewijzen dat de machine werkte wou Sterre heel graag een oud kompas hebben voor op haar boot, moest wel en oude zijn het liefst van de VOC. Stanley tikte gretig op de toetsen en machine kwam in werking, ja hoor met het openen van de deur kwam er inderdaad een oud VOC kompas tevoorschijn.

Keet zou graag een schilderij hebben van haar favoriete schilder Van Gogh zei ze, weer tikte gretig Stanley op de toetsen en weer bliepte de machine en er kwam een Van Gogh tevoorschijn.

Na vraag of iemand wat anders wou zien riep een Beverleiding “Holbewoners!!”, waarop Sterre en Keet vroegen of dat wel verstandig was. Helaas mocht dat niet baten want Stanley had alles al in getikt en voor we het wisten stormde er twee holbewoners met knotsen uit de machine. Geschrokken gingen ze te keer en sloegen ze de toetsen van de machine met hun knotsen kapot.

Wat nu?? Hoe kunnen we ze nou weer terug brengen naar hun eigen tijd?

Nou daar wisten we wel wat op met de hulp van de Bevers en wat spelen konden ze toetsen verdienen en die weer aan Stanley geven zodat hij de teletijdmachine weer kon repareren voor dat de holbewoners nog meer kapot maakten.

Er was van alles te doen om de toetsen te verdienen van dino tikkertje en spinnen webben maken tot rivieren oversteken. Iedereen was volop bezig met het compleet maken van de toetsen voor de machine. Ondertussen renden de holbewoners tierend en zwaaiend met hun knotsen van binnen naar buiten en van buiten naar binnen waardoor sommige bevers even angstig stonden te kijken of ze niet op hun af kwamen rennen.

Na alle toetsen verkregen te hebben kon de machine weer gerepareerd worden het was Stanley dan ook goed gelukt de machine te repareren en al snel konden de holbewoners gevangen en terug in de machine zet te worden.

Na wat tik werk en bliep geluiden deed Stanley de deur open en waren de holbewoners weg uit de machine. Er lag wel wat anders een doos met medailles voor de Bevers die meegeholpen hadden om de machine te repareren.

Laatste nieuws

05/02/2021, 15:25
Goed nieuws, de fysieke opkomsten kunnen weer opgestart. Alle informatie, vragen en antwoorden vindt je...
06/01/2021, 11:49
2020 was in alle opzichten een bijzonder jaar. Er gebeurde echter in de ledenontwikkeling van Scouting...
05/11/2020, 12:51
  Bekijk hem hier! Hij is er weer! De nieuwste nieuwsbrief staat online.   Nieuwsbrief...

Aantal jeugdleden (4 - 21 jaar)

100
donation thermometer
donation thermometer
90
donation thermometer
90%
Geupdate op:
07-10-2020
Wordt ook lid! Kijk hier!

Ledenaantal totaal

150
donation thermometer
donation thermometer
118
donation thermometer
79%
Geupdate op:
07-10-2020
Wordt ook lid! Kijk hier!

Vrijwilligers gezocht!

Op zoek naar een uitdagende vrijwilligersklus? Dan zoeken wij jou! 

 

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Kalender

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u geen browser-instellingen wijzigt, gaat u akkoord met de voorwaarden.

Ik begrijp het!
Footer Jorissite 2.jpg