De afgelopen tijd zijn wederom weer drukke maanden geweest bij de Joris. Na alle open dag, tTvoli, Sint Jorisdag, stond ook mei en juni in het teken van drukte, vooral met de zomerkampen op komst! Daarom willen we nog 2 activiteiten benoemen waar we trots op mogen zijn! Namelijk de North Sea Regatta en een straatfeest in de Gentsestraat.

Op 27 mei was  de North Sea Regatta in de Scheveningse haven. Onze groep was benaderd om op de Regattamarkt te komen helpen. Het thema was Piraten en Prinsessen en wij waren gevraagd om de aanwezige kinderen een aantal knopen te leren zodat ze een mooi Piraten diploma konden halen.

Hiervoor moesten zij zich laten smincken als piraat of prinses, een piratenboot met een net scheppen uit een zeilbootje en dan bij ons de knopen maken. Het was een mooie dag waardoor er waarschijnlijk minder bezoekers waren dan gedacht, deze waren waarschijnlijk allemaal op het strand zelf, maar we hebben toch een aantal kinderen het knopen kunnen leren.

We hadden ook onze mooie rode tent en infoborden bij ons en mensen konden bij ons terecht voor informatie over onze groep. Het is leuk om te melden dat er mensen interesse in de groep hebben getoond en we hopen deze kinderen binnenkort te mogen verwelkomen.

Namens Jeroen en Vincent kan ik zeggen dat het al met al een zeer geslaagde dag was en we hebben  dan ook met de organisatie afgesproken volgend jaar weer beschikbaar te zijn.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Een week later was er in de Gentsestraat een kinderfeest georganiseerd door de Winkeliersvereninging. Ook hier waren we uitgenodigd om met onze informatietent te komen staan.Er waren allemaal verschillende luchtkussens en een bungee jump. Tevens was er een grote tent voor een hapje en drankje en Ronaldo kwam voor de kinderen optreden.


Edith, Vincent, Rijna, Marcel en Elvira hebben er ook op deze dag voor gezorgd dat de bezoekers de informatie kregen die zij graag van onze groep wilden hebben. Ook deze dag heeft geintereseerde mensen naar onze tent gebracht en we hopen dat we de kinderen die graag bij onze groep willen komen kijken, binnenkort mogen verwelkomen.

We kunnen dus spreken van twee gezellige en geslaagde dagen waar we als groep hebben kunnen laten zien wie we zijn en wat we doen. Ons plan is dan ook om vaker bij dit soort evenementen aanwezig te zijn, dus u zult ons nog wel vaker zien in Scheveningen !

 

Elvira van der Zwan

 

Laatste nieuws

03/07/2020, 11:09
Helaas moest Scouting Sint Jorisgroep 5 haar superronde uitstellen omdat Koningsdag gecanceled werd...
16/06/2020, 11:15
Beste ouders, verzorgers en leden, Superronde lichtjesspel verkoop Begin maart ontving uw zoon/dochter...
16/05/2020, 12:41
Allereerst willen wij u bedanken voor het gestelde vertrouwen. We hebben de overgrote meerderheid van...

Aantal jeugdleden (4 - 23 jaar)

100
donation thermometer
donation thermometer
89
donation thermometer
89%
Geupdate op:
12-06-2020
Wordt ook lid! Kijk hier!

Ledenaantal totaal

150
donation thermometer
donation thermometer
119
donation thermometer
79%
Geupdate op:
12-06-2020
Wordt ook lid! Kijk hier!

Vrijwilligers gezocht!

Op zoek naar een uitdagende vrijwilligersklus? Dan zoeken wij jou! 

 

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Kalender

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u geen browser-instellingen wijzigt, gaat u akkoord met de voorwaarden.

Ik begrijp het!
Footer Jorissite 2.jpg