Op 30 april aanstaande vindt onze jaarlijkse Tivoli plaats op het Belgisch Plein. Zoals al vele jaren organiseert Scouting Sint Jorisgroep 5 in samenwerking met het Oranje Comité Bewonersvereniging Noordelijk Scheveningen jaarlijks dit grote evenement.

 

Naast de welbekende kramen en activiteiten op het plein zoals de warme kantine, de vrolijke keuken, suikerspin kraam, de koude kantine, de grote loterij, haringkraam en de poffertjeskraam, zijn er uiteraard dit jaar ook weer spelletjes voor de kinderen.

 

Maar... Dit jaar hebben we de spelletjes in een nieuw jasje gestoken, genaamd het kinderplein! Het kinderplein is een afgeschermd klein gebied waar vele kinderspelen plaatsvinden onder begeleiding van volwassen leiding van de scoutinggroep. De kinderen zullen door de leiding 'aan de hand genomen' worden om samen met een klein groepje kinderen spelletjes te spelen gericht op hun leeftijd! Ook zal er een echte limonadekoe staan om zelf limonade te melken, en de lekkere koekjes mogen we ook niet vergeten. Verspreid over de dag zullen er ook Scouting workshops gegeven worden waar uw zoon of dochter gezellig aan mee kan doen!

Bij binnenkomst op het kinderplein worden enige gegevens van het kind opgeschreven op zijn of haar stempelkaart. De kaart wordt bij elke activiteit afgestempeld en na inlevering van de kaart ontvangt elk kind een leuk kado'tje!

Uw zoon of dochter kan niet zelfstandig het Kinderklein verlaten. Dit betekent voor moeders, vaders, opa's, oma's en alle anderen hun handen vrij hebben om even rustig zelf rond te kijken bij alle activiteiten en kramen rond het plein, of heerlijk op ons loterij terras te gaan zitten met een hapje en een drankje.

Mogen wij ook u en uw kinderen ontmoeten op de Tivoli op het Belgisch Plein voor een "Koninginne-scouting-dag"? We zien u graag!

Met scoutinggroeten,

Scouting Sint jorisgroep 5

Laatste nieuws

03/07/2020, 11:09
Helaas moest Scouting Sint Jorisgroep 5 haar superronde uitstellen omdat Koningsdag gecanceled werd...
16/06/2020, 11:15
Beste ouders, verzorgers en leden, Superronde lichtjesspel verkoop Begin maart ontving uw zoon/dochter...
16/05/2020, 12:41
Allereerst willen wij u bedanken voor het gestelde vertrouwen. We hebben de overgrote meerderheid van...

Aantal jeugdleden (4 - 23 jaar)

100
donation thermometer
donation thermometer
89
donation thermometer
89%
Geupdate op:
12-06-2020
Wordt ook lid! Kijk hier!

Ledenaantal totaal

150
donation thermometer
donation thermometer
119
donation thermometer
79%
Geupdate op:
12-06-2020
Wordt ook lid! Kijk hier!

Vrijwilligers gezocht!

Op zoek naar een uitdagende vrijwilligersklus? Dan zoeken wij jou! 

 

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Kalender

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u geen browser-instellingen wijzigt, gaat u akkoord met de voorwaarden.

Ik begrijp het!
Footer Jorissite 2.jpg