Scouting, wie kent het niet? Maar wat gebeurt en nou eigenlijk echt bij de Scouting en is het misschien iets voor mij of mijn kind? Zaterdag 6 september kun je een antwoord op deze vragen vinden bij de Scouting Sint Jorisgroep 5 in Scheveningen.

Opendag

Niet alleen de scholen, maar ook de Scoutinggroep Sint Jorisgroep 5 is start weer in September. Om het scoutingseizoen goed te beginnen, houdt de Scouting Sint Jorisgroep 5 een open dag voor iedereen die Scouting eens van dichtbij wil meemaken. Zaterdag 6 september is iedereen welkom om langs te komen tussen 12:00 tot 15:00 uur op het groepshuis aan de Brugsestraat 49. Bij de open dag van de Sint Jorisgroep 5 kun je onder andere meedoen met verschillende spelen, zien hoe scouts op kamp gaan en een marshmallow of broodje opwarmen bij het kampvuur. Kom gezellig langs en wie weet kom je erachter dat Scouting ook wat voor jou is!

Kleurplatenactie

Print hem uit, kleur hem in zo mooi als je kan en vul je gegevens in. Lever je kleurplaat in op de open dag en maak kans op 2 vrijkaartjes voor bioscoop Pathé!

Opening gerenoveerd buitenterrein

In oktober 2013 ontving Scouting Sint Jorisgroep 5 van voormalig wethouder Jeugd, Welzijn en Sport, Karsten Klein, een gemeentelijke subsidie van €12.500,- uit het Scoutingfonds ter behoeve van het renoveren van ons buitenterrein. Afgelopen jaar zijn alle leden, vrijwilligers, ouders en een aannemer aan de slag gegaan om groots werk te verrichten. Versteviging van de fundering, nieuwe betegeling, nieuw/groter grasmat en diverse andere werkzaamheden hebben er voor gezorgd dat we een kindvriendelijker terrein hebben om te kunnen spelen. Op zaterdag 6 september, tijdens onze open dag, zal de opening van het buitenterrein plaatsvinden. Kom dus vooral gezellig langs tijdens deze dubbel feestelijke dag!

Wij zoeken vrijwilligers!

Per september zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om op wekelijkse basis kinderen of jongeren te (bege)leiden. 18+ jaar oud en klaar voor een nieuwe uitdaging? Kom dan langs op de Open Dag om kennis te maken of neem contact met ons op (info@sintjorisgroep5.nl). Kijk op onze website voor meer informatie over onze vacatures (Beverleiding 4-7jr, Welpenleiding 7-11jr, Explorerbegeleiding 15-18jr). Wie weet ben jij straks ook zo enthousiast over scouting en het vrijwilligerswerk!

Over Scouting Sint Jorisgroep 5

Scouting Sint Jorisgroep 5 is een vereniging die een wekelijks programma verzorgt voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar oud. Scouting Sint Jorisgroep 5 is met 70 jeugdleden een groep met de meest diverse omgeving, vlakbij het bos, duinen en strand. De wekelijkse activiteiten worden in het groepshuis aan de Brugsestraat 49, gelegen in het Belgische Park, georganiseerd. De Sint Jorisgroep 5 biedt plaats aan kinderen en jongeren vanaf 4 jaar en aan vrijwilligers & leidinggevenden van 18 jaar en ouder. De Sint Jorisgroep 5 kent diverse speltakken waaronder kinderen en jongeren met leeftijdsgenoten bezig zijn met het scoutingspel. Het scoutingspel kent veel diversiteit waardoor geen enkele week hetzelfde is en staat in het teken van samen, outdoor en laatje uitdagen! Meer weten? kom 4x gratis meedoen.

Open dag 2013 - impressiefilmpje

Flyer

Laatste nieuws

05/02/2021, 15:25
Goed nieuws, de fysieke opkomsten kunnen weer opgestart. Alle informatie, vragen en antwoorden vindt je...
06/01/2021, 11:49
2020 was in alle opzichten een bijzonder jaar. Er gebeurde echter in de ledenontwikkeling van Scouting...
05/11/2020, 12:51
  Bekijk hem hier! Hij is er weer! De nieuwste nieuwsbrief staat online.   Nieuwsbrief...

Aantal jeugdleden (4 - 21 jaar)

100
donation thermometer
donation thermometer
90
donation thermometer
90%
Geupdate op:
07-10-2020
Wordt ook lid! Kijk hier!

Ledenaantal totaal

150
donation thermometer
donation thermometer
118
donation thermometer
79%
Geupdate op:
07-10-2020
Wordt ook lid! Kijk hier!

Vrijwilligers gezocht!

Op zoek naar een uitdagende vrijwilligersklus? Dan zoeken wij jou! 

 

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Kalender

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u geen browser-instellingen wijzigt, gaat u akkoord met de voorwaarden.

Ik begrijp het!
Footer Jorissite 2.jpg