Zaterdag 26 april Koningsdag - Belgische Plein - Soezen smijten, een ritje met het treintje rond het Belgische Plein, een rodeostier, geschminkt worden, servies kapot gooien in de vrolijke keuken, een ballenbad, de clownsexpresse, oud-Hollandse spelletjes, de bobsleebaan, touwtje trekken, grabbelton, bootje hengelen, muizen slaan, marshmallows roosteren, schilderen, kleurplaten kleuren, springkussens…Wij hebben er alweer zin in!Het Koningsdagfeest voor jong maar ook voor oud(-er) is dit jaar op zaterdag 26 april, uiteraard op het Belgische Plein, georganiseerd door de Scouting Sint Jorisgroep 5 en de Oranjecommissie van de buurtvereniging. Met hapjes, drankjes - zelfs een echte barista -, muziek en duimen voor mooi weer, maken we het compleet.

Maar, we kunnen het niet alleen! Het feest voor en door de buurt heeft jouw/uw hulp nodig: een uurtje helpen bij een attractie op een tijdstip naar keuze maakt jouw en onze dag nog leuker! Ben je 11 jaar of ouder, meld je dan aan via info@sintjorisgroep5.nl.

Op het plein is een terras ingericht waar u (met een hapje/drankje) plaats kunt nemen en mee kunt spelen met het Rad van Avontuur met vele leuke prijzen! Om 16.00 start de “Grote Loterij”. Loten kunt u bij één van onze leden kopen à €1,-. Loop hiervoor op zaterdag binnen bij het groepshuis van de Scouting Sint Jorisgroep 5 aan de Brugsestraat 49. Hoofdprijs: €250,- tweede prijs €150,- en derde prijs €50,-. Daarnaast maakt u kans op minimaal 20 andere waardevolle prijzen.

Houd je van kleuren en van lezen? Natuurlijk is er ook weer de kleurplaatwedstrijd voor kinderen van 0-12 jaar. De kleurplaat vind je in deze Badgazet en wordt uitgedeeld in de groepen 1 t/m 4 van de Willem de Zwijgerschool. Als je je kleurplaat op Koningsdag uiterlijk om 12.00 uur inlevert bij de Bonnenverkoop van de bewonersvereniging, dan maak je ‘s middags kans op een boekenbon.

Speel je ook mee op het kinderspelletjes-plein van de Scouting? De kinderen krijgen een gratis stempelkaart mee. Na inlevering van de kaart ligt er nog een leuk cadeautje voor hen klaar. Dit kinderplein staat dit jaar in het teken van het thema Circus en is afgesloten door dranghekken zodat kinderen vrij kunnen spelen onder volwassen toezicht.

De Oranjecommissie en de Scouting Sint Jorisgroep 5 nodigen jullie allemaal van harte uit om deze feestelijke dag mee te maken!

Laatste nieuws

05/02/2021, 15:25
Goed nieuws, de fysieke opkomsten kunnen weer opgestart. Alle informatie, vragen en antwoorden vindt je...
06/01/2021, 11:49
2020 was in alle opzichten een bijzonder jaar. Er gebeurde echter in de ledenontwikkeling van Scouting...
05/11/2020, 12:51
  Bekijk hem hier! Hij is er weer! De nieuwste nieuwsbrief staat online.   Nieuwsbrief...

Aantal jeugdleden (4 - 21 jaar)

100
donation thermometer
donation thermometer
90
donation thermometer
90%
Geupdate op:
07-10-2020
Wordt ook lid! Kijk hier!

Ledenaantal totaal

150
donation thermometer
donation thermometer
118
donation thermometer
79%
Geupdate op:
07-10-2020
Wordt ook lid! Kijk hier!

Vrijwilligers gezocht!

Op zoek naar een uitdagende vrijwilligersklus? Dan zoeken wij jou! 

 

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Kalender

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u geen browser-instellingen wijzigt, gaat u akkoord met de voorwaarden.

Ik begrijp het!
Footer Jorissite 2.jpg