Met onze scoutinggroep staan we niet stil! Het komend jaar zal een wat rommelig jaar worden, we gaan namelijk binnenkort beginnen met het opknappen van het terrein rondom het groepshuis. Onze coordinator van het buitenterrein heeft hard zijn best gedaan om de plannen rond te krijgen en een aannemer hiervoor te vinden. Binnen de groep zijn de plannen besproken en iedereen is veellovend en enthousiast over het plan. Zoals het er nu naar uit ziet kunnen we voor de zomer nog starten met het opknappen van ons eigen buitenterrein.
Voor informatie kunt u terecht bij:  Buitenterrein@sintjorisgroep5.nl

Ook beginnen ze bij de buitenschool aan een grote renovatie en een stuk nieuwbouw. Wij gaan hier ook wat van merken. We moeten namelijk het kaveltje leegmaken, dus de aanhangwagens, de gasflessen, tonnen moeten worden weggehaald. Misschien dat u ons kan helpen als u plek weet waar we tijdelijk (voor ongeveer een jaar) de gasflessen en de aanhangwagens (2) kunnen stallen?? Als u iets weet, geef het dan door aan onze materiaalmeester via het volgende email adres: materiaal@sintjorisgroep5.nl. Alvast onze dank hiervoor, u bewijst hiermee de groep een grote dienst.

Ter zijner tijd zal er op u een beroep worden gedaan om ons te helpen met het leegmaken van ons eigen terrein, als voorbereiding op het aanleggen van het nieuwe terrein. Dit zal gebeuren op een zaterdag, dus alle handen werken mee. Leiding, bestuur, jeugdleden en we hopen ook op groot aantal ouders. Vele handen maken licht werk!! Tijdens het opknappen van ons buitenterrein gaan de opkomsten gewoon door.

We hopen dat het buitenterrein ons een mooie toekomst zal geven waarbij onze jeugdleden vrij en kindvriendelijk het scoutingsspel kunnen spelen! Zodra wij meer nieuws hebben, houden we u op de hoogte!

 

 

Laatste nieuws

03/07/2020, 11:09
Helaas moest Scouting Sint Jorisgroep 5 haar superronde uitstellen omdat Koningsdag gecanceled werd...
16/06/2020, 11:15
Beste ouders, verzorgers en leden, Superronde lichtjesspel verkoop Begin maart ontving uw zoon/dochter...
16/05/2020, 12:41
Allereerst willen wij u bedanken voor het gestelde vertrouwen. We hebben de overgrote meerderheid van...

Aantal jeugdleden (4 - 23 jaar)

100
donation thermometer
donation thermometer
89
donation thermometer
89%
Geupdate op:
12-06-2020
Wordt ook lid! Kijk hier!

Ledenaantal totaal

150
donation thermometer
donation thermometer
119
donation thermometer
79%
Geupdate op:
12-06-2020
Wordt ook lid! Kijk hier!

Vrijwilligers gezocht!

Op zoek naar een uitdagende vrijwilligersklus? Dan zoeken wij jou! 

 

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Kalender

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u geen browser-instellingen wijzigt, gaat u akkoord met de voorwaarden.

Ik begrijp het!
Footer Jorissite 2.jpg